Partenerul ideal pentru orice proiect de racire si confort.

Cu o experienta de peste 14 de ani de folosire a solutiilor inovatoare de aer conditionat cu produse CLIVET, combinand confortul perfect cu cea mai mare eficienta energetica, Clima Tech este partenerul tau ideal.

De la pompele de caldura inovatoare pentru incalzire si racire simultana, la racitoare de inalta eficienta, bazate pe tehnologiile de racire si sistemele de optimizare a incaperilor de climatizare, Climaveneta ofera solutia ideala pentru sisteme de racire HVAC si eficienta ridicata in orice proiect.

 
 
 

De peste 25 de ani: Oferim solutii pentru confort durabil, pentru bunastarea oamenilor si a mediului

Infiintata in Feltre, Belluno in 1989 de catre Bruno Bellò, compania si-a inceput activitatea prin productia de chillere si pompe de caldura. Apoi, Clivet a inceput dezvoltarea sistemelor inovatoare specializate, bazate pe unitati de tip ROOF TOP, sisteme WLHP si sisteme rezidentiale.

In 2016, datoriata aliantei strategice cu Grupul MIDEA, Clivet completeaza oferta sa, integrand produse, tehnologie si structura de vanzari ale companiei MIDEA, oferind pietei o gama completa si competitiva de agregate racire lichid, pompe de caldura, sisteme monosplit, sisteme multisplit si solutii VRF

 
 

TIMP

Energia de incalzire sau de racire necesara pentru aer conditionat este produsa local in fiecare zona deservita printr-un flux liber, intre zone cu nevoi climatice diferite, folosind doar 2 tevi de apa la temperatura neutra ca fluid de schimb.
Fiabilitatea generala a sistemului este de asemenea sporita deoarece o defectiune pasiva a unei unitati nu afecteaza functionarea celorlalte unitati.

CALITATE

Investitorul poate transfera o mare parte din costul initial al instalatiei catre consumatorii individuali, permitand reglementarea individuala a unui singur sistem de catre proprietari. Masurarea energiei consumata este imediata. Unitatile compacte ale sistemului nu necesita operatiuni complexe la fata locului, si prin urmare, timpul redus pentru asamblare si testare este redus, simplificand organizarea santierului.

COSTUL TOTAL AL CICLULUI DE VIATA

Numarul de unitati conectabile la sistem este practic nelimitat, iar sistemul poate fi extins cu usurinta in viitor. Chiar si conductele nu au limite de lungime, nu necesita izolatie, pot fi din material plastic si, mai ales, contin apa la o temperatura neutra in loc de apa racita.

MEDIU INCONJURATOR

Se poate economisi pana la 42% din energie, aceasta este o oportunitate suplimentara de profit pe parcursul intregului ciclu de viata al cladirii.