Sisteme compacte

Sistemul compact este cea mai rapida si cea mai economica solutie pentru conditionare, tratare, purificare si aport aer proaspat utilizata pentru centre de cumparaturi, restaurante, baruri, showroom-uri, birouri, hale de productie, statii de tren, aeroporturi, sali de conferinta, cinematografe, teatre, cluburi.

Sistemul se bazeaza pe unitati specializate pentru amenajarea unor locuri cu nevoi diferite de reimprospatare a aerului: spatii de dimensiuni mari, medii sau mici ce necesita o reimprospatare totala.

Energia necesara pentru racire sau incalzire este produsa local doar la nevoie si trimisa catre zonele deservite prin intermediul unei instalatii de distributie si difuzare a aerului adecvata, constituita din terminale de conductie si de difuzie

De ce sa alegi solutia de Sisteme Compacte

DESCENTRALIZARE

Fiecare arie deservita este idependenta de cealalta pentru a satisface exact nevoia de confort.
Peste 20 de ani de experienta si industrializare completa a unitatiilor garanteaza o fiabilitate ridicata.

FIABILITATE

Costurile de administrare sunt reduse datorita: eficientei ridicate a circuitului de refrigerare optimizat pentru fucntionarea la sarcina partiala, racire libera, recuperare de energie in serie cu evacuarea aerului, controlul fluxului de aer.

EXTINDERE IN TIMP

Sistemul permite o expansiune succesiva a sistemului, schimbarea destinatiei si amenajarii suprafetelor deoarece unitatile sunt complet autonome una fata de cealalta.

PRODUS PENTRU FIECARE APLICATIE

Sistemul compact satisface nevoile de confort ale suprafetelor mari si medii datorita unei game de unitati specializate pentru aplicatii medii, mari si cu aport de aer proaspat 100%- capacitati cuprinse intre 13 si 376kW si debite de aer de la 600 la 16.700 l/s.

Elementele sistemului

Unitati pentru aplicatii in zonele medii.

Unitatile compacte SMARTPACK CKT-XHE si CKN-XHE cu o capacitate cuprinsa intre 13 si 52kW si cu un debit de aer cuprins intre 610 si 2700l/s trateaza, purifica si reinnoiesc aerul in zonele mici si mijlocii.

Unitati pentru aplicatii in zonele medii

Unitatile CLIVETPack2 CSRT-XHE2 (racit cu aer, functioneaza doar pe racire), CSRN-XHE-2(functionare in pompa de caldura, racit cu aer) si CRH-XHE2(functionare in pompa de caldura, racit cu apa) au capacitati cuprinse intre 50 si 376kW si debite de aer de la 2500 la 16700l/s, purifica si reinprospateaza aerul in sali.

Unitati pentru aplicatii in zonele mari.

Unitatile CLIVETPack2 CSNX-XHE2 cu capacitati cuprinse intre 47 si 174kW si cu debite de aer cuprinse intre 1250 si 5000l/s, trateaza purifica si reinprospateaza aerul in salile mari, cum ar fi: cinematografe, sali de spectacole, teatre.

Unitati pentru aplicatii cu 100% aer proaspat

Unitatile CLIVETPack2 CSRN-XHE2-FFA au capacitati cuprinse intre 33 si 90kW si un debit de aer cuprins intre 944 si 2200l/s trateaza, purifica si reinprospateaza aerul in zonele cu necesar de aer 100% proaspat cum ar fi: laboratoare chimice, bucatarii comerciale.