Sistemul hidronic 

Răcirea sau energia termică necesară pentru condiționare este produsă la nivel centralizat și apoi distribuită folosind apă răcită sau încălzită  în zonele deservite pentru care este garantat aerul proaspăt necesar.

Aerul primar este furnizat de o unitate de tratare a aerului alimentată de un agregat de racire 

In ultimii ani, Clivet a imbunatatit aceasta solutie dezvoltand SISTEMUL HIDRONIC IMBUNATATIT

De ce sa alegi un sistem hidronic imbunatatit

FLEXIBILITATEA UTILIZARII

Sitemul hidronic este foarte versatil si adaptat pentru a putea fi utilizat cu toate tipurile de terminale, de la ventiloconvectori la panouri radiante si sisteme de grinzi racite.
Este idial si pentru aplicatii critice, cum a fi salile de operatii sau procesarea alimentelor in mall-uri

CEL MAI CUNOSCUT SISTEM

Sistemul hidronic este cele mai cunoscut si consolidat printre sistemele de aer conditionat. Acest lucru simplifica proiectarea, instalarea si intretinere.

SIGUR SI NELIMITAT

Fluidul vectorial este apa. Acest lucru asigura siguranta, ecologia, intretinerea usoara, fara limitarea lungimii si inaltimii tevilor.

Elementele sistemului

Producătorul de energie SPINchiller, SCREWLine

Generează energie de încălzire și răcire pentru a satisface nevoile din zonele deservite de Spinchiller. Gama completă de agregate de racire și pompe de căldură cu compresoare modulare scroll racite cu aer sau apa. Agregat de racire apa cu compresoare cu șurub racite cu aer sau apa.

Ventiloconvectori: ELFORoom2, ELFOSpace, ELFOSpace Box.

Alimenteaza unitate deservita cu energia generata de producator

Unitate de tratare a aerului:AQX

Unitățile asigura o distribuție corectă a aerului în mediul înconjurător, purifica aerul prin filtrare, racesc sau incalzesc după cerinte, controleaza umiditatea acolo unde este nevoie, asigura reînprospatarea necesară a aerului.

Sistem de control

Permite controlul instalatiei cu un sistem de control sau cu cele mai cunoscute protocoale de comunicatie ModBus, BACnet, Lonworks.

Agregate racire apa centrifugal

Compresoarele sunt realizate cu tehnologiile: surub, magnetic, centrifugal.