Partenerul ideal pentru orice proiect de răcire și confort

Cu o experiență de peste 14 de ani de folosire a soluțiilor inovatoare de aer conditionat, combinand confortul perfect cu cea mai mare eficienta energetica, Clima Tech este partenerul tau ideal. De la pompele de căldură inovatoare pentru încalzire si racire simultană, la răcitoare de înaltă eficientă, bazate pe tehnologiile de răcire și sistemele de optimizare a încăperilor de climatizare, Clima Tech oferă solutia ideala pentru sisteme de racire HVAC si eficienta ridicata in orice proiect.

image

Despre Aermec

Aermec și-a extins activitățile, vizând o multitudine de piețe atât de diverse precum medii rezidențiale, hoteluri, data centres, facilități sportive și de agrement, clădiri publice și asistență medicală, precum și numeroase aplicații industriale specifice.

În acest scenariu larg, Aermec continuă să-și concentreze activitățile pe o atenție constantă acordată cercetării și calității pentru a dezvolta soluții tehnice care să asigure satisfacția maximă în rândul utilizatorilor săi. Avantajul competitiv al Aermec rezultă din răspunsul la provocările tehnologice generate de inovare, din investițiile în procese și logistică și din înțelegerea nevoilor clienților individuali.

Ce oferim?

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de produse care răspund perfect nevoilor individuale într-o serie de aplicații diferite, datorită unei combinații de competențe și soluții care permit să ofere o propunere cu adevărat unică pentru clienți

Vezi produsele
image

Contact

Pentru detalii suplimentare despre produsele noastre va rugam sa ne contactati.