image
image
image
image
image

SOLUȚII COMERCIALE

Clădirile destinate utilizării comerciale absorb o pondere semnificativă din energia totală utilizată în totalul clădirilor, aceasta datorită impactului major pe care sectorul comercial îl exercită asupra activităților economice, cerințelor de înaltă performanță asociate acestor clădiri și numeroaselor activități care se desfășoară în cadrul acestora.

Având în vedere gama considerabilă de cerințe tehnice și aplicații specifice, o mare disponibilitate de soluții pentru încălzire și răcire și menținerea confortului ambiental este fundamentală.

Nevoile mari de schimb de aer asociate cu astfel de aplicații, așa cum sunt adesea impuse de legislație în lumina aglomerației din mediile deservite, necesită aplicarea unor unități de recuperare a căldurii de înaltă eficiență, răcire liberă directă sau indirectă și dimensionarea adecvată a unităților de tratare a aerului.

Variabilitatea sarcinilor termice necesită sisteme flexibile și echipamente puternice, cu sisteme de control și supraveghere personalizate, adesea centralizate, atât pentru soluții hidronice, cât și de expansiune directă.

image

Contact

Pentru detalii suplimentare despre produsele noastre va rugam sa ne contactati.