image

SOLUȚII REZIDENTIALE

Sistemele de aer conditionat de uz rezidential trebuie sa fie proiectate astfel incat sa satisfaca cerintele de confort ale tuturor celor care le folosesc, in concordanta cu stilul si obiceiurile lor specifice.

Aplicațiile rezidențiale reprezintă un sector cheie în ceea ce privește economiile de energie. În acest sens, cererea de flexibilitate și eficiență îmbunătățită pentru a respecta limitele impuse de reglementările europene de economisire a energiei duce la o abordare din ce în ce mai personalizată a proiectării aerului condiționat.

Producția de apă caldă menajeră joacă, de asemenea, un rol cheie, având ca scop asigurarea faptului că cerințele de zi cu zi ale locuitorilor sunt îndeplinite rapid și continuu. Recuperarea căldurii este, de asemenea, crucială pentru a garanta o calitate adecvată a aerului, respectând în același timp cele mai înalte clase de eficiență energetică, în măsura în care recuperează căldura care altfel s-ar pierde.

Cerințele de confort acustic necesită echipamente cu zgomot redus, combinând nevoia de confort termic cu niveluri reduse de zgomot.

image

Contact

Pentru detalii suplimentare despre produsele noastre va rugam sa ne contactati.